KULA YOGA || EĞİTMENLERİMİZ || Elçin YATAĞAN



Elçin YATAĞAN

Yin

Kendiyle bağ kurmasına araç olan yogayla 2011 yılında tanıştı. Stüdyo derslerine devam ederek geçen bir süre sonunda, Berivan Aslan Sungur’la çalışmaya karar verip Yin Yoga Eğitmenlik eğitimini 2016’da tamamladı. Dönüştürücü süreç esas olarak bundan sonra başladı. 2017’de Çetin Çetintaş ile Hatha Yoga Eğitmenlik eğitimini ve 2018’de Hindistan’da 1 aylık inzivada İleri Seviye Hatha Yoga Eğitmenlik eğitimini bitirdi. Ayrıca farklı hocalarla yoga atölyelerine, kamplarına ve meditasyon inzivalarına katıldı.

Yoga ve meditasyon pratikleri dışında, çemberler de (the way of council; kadim bir iletişim yöntemi) Elçin’in hayatında önemli yeri olan, kalpten iletişim ve bağlantı kurmaya yardımcı, sade ve etkili yöntemlerden.
Öğrendiklerini hayatında uygulamaya ve paylaşmaya devam eden Elçin; İstanbul, Bodrum ve Fethiye’de yoga dersleri vermiş, kamp düzenlemiştir. 2019 yazında Eski Foça’da yaşamıştır.

İnsanın kendisini fark etmesine, gücünü ve potansiyelini keşfetmesine niyet ettiği yoga derslerine İstanbul’da devam etmektedir.

SİZİ ARAYALIM

Numaranızı bırakın sizi en kısa zamanda arayalım!