S.S.S.


Yoga hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara bu bölümden cevap bulabilirsiniz. Taslak cevaplar kafanızdaki soru işaretlerini yok edemez ise eğitmenlerimize sorular sorabilirsiniz

 

Üyelik kullanım şartları nedir?
  • Ders başına, limitsiz üyelik ya da sayılı katılım içeren paket satın alman halinde, Kula Yoga’da ders öncesi rezervasyon yaptırmak gerekir. kulayoga.net üzerinden katılmak istediğin dersi seçerek ya da 0541 33 825 33 numaralı telefondan derse kayıt yaptırmalı ve ders başlangıcından 15 dakika önce stüdyoda olmalısın.
  • 10 katılımlık paket aldıysan 3 ay içerisinde tüketilmelisin.
  • Limitsiz katılımlı paketlerde süre uzatması yapılmamakta ve üyelik dondurulması ancak 1 ay süreyle, bir seyahatin ya da sağlık probleminin kanıtlanması ile mümkün olmaktadır.
  • Etkinlik, limitsiz katılım paetleri ya da tek ders ücretlerinde iade yapılamamaktadır.

Kula Yoga her türlü etkinlik, yoga paketi, üyelik ve katılım haklarının içerikleri, fiyat ve kullanım koşulları ile ilgili her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Matımı kendim mi getirmeliyim?

Kula Yoga stüdyosunda herkesin kullanımı için, mat, blok, minder, battaniye ve göz minderi bulunmaktadır. Ancak yoga matının kişisel bir araç olduğunu düşünüyorsan kendi matını getirmeni öneriyoruz.

Üye olmak için en az kaç yaşında olmalıyım?

Kula Yoga’ya üye olmak için en az 16 yaşında olmak gerekiyor.

SİZİ ARAYALIM

Numaranızı bırakın sizi en kısa zamanda arayalım!